Forum despre licitatii

Forum despre Licitatii Publice si Achizitii Publice
It is currently Fri May 18, 2012 8:36 am

All times are UTC

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cum mai pacalesc autoritatile!! Caz concret!
PostPosted: Mon Jan 28, 2008 1:56 pm 

Foarte buna ideea voastra cu prezentul forum.
Apropo de ce ati scris mai inainte, am participat la o licitatie in Dolj pentru vanzarea de vopsele si am ofertat cu un anumit pret ( la cantitatea care se cerea initial) dupa care am castigat , iar la incheierea contractului, de fapt au inceput sa zica ca au gresit , ca nu vor cantitatea initiala si pina la urma vroiau cam 20 % din ce au cerut. Am fost foarte nemultumit si nu am vrut sa mai inchei contractul. Am vrut sa fac plingere la a.n.r.m.a.p, dar m-am luat cu altele si asa am ramas... in orice caz una e cand calculezi adaos la o suta de milioana si alta la douazeci....
Da hai ca mai incercam...
Are cineva dintre voi vreun exemplu in care o plingere a fost si cistigata? Ca sunt tare curios! Horatiu

Profile  

Post subject: Re: Cum mai pacalesc autoritatile!! Caz concret!
PostPosted: Mon Jan 28, 2008 9:24 pm 

Pe http://www.cnsc.ro la sectiunea DECIZII puteti vizualiza toate contestatiile si modul de solutionare.

Profile  

PostPosted: Thu Mar 27, 2008 10:31 am 

Autoritatea contractanta respectiva nu a procedat corect .
In documentatia de atribuire trebuia trecuta CANTITATEA MINIMA de achizitionat .
Cred ca ati fi avut castig la CNCS

Profile  

PostPosted: Mon Oct 27, 2008 6:35 pm 

Doresc sa aduc la cunostinta celor interesati ca atunci cand abuzurile autoritatilor contractante sunt de natura penala( abuz in serviciu contra intereselor publice, art. 248 Cod Penal, sau abuz in serviciu contra intereselor persoanelor art.246 CP, precum si orice alte fapte cu caracter penal) cu alte cuvinte atunci cand agentii economici care participa in procedurile de achizitii publice se simt nedreptatiti sau defavorizati, se pot formula sesizari la Directia de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul General al Politiei Romane unde exista un serviciu de Achizitii Publice. Adresa este Sos. Stefan cel Mare, nr. 13-15, sect 2, Bucuresti, sau e-mail economic@politiaromana.ro. Cazurile se solutioneaza.

Profile  

PostPosted: Tue Nov 25, 2008 4:39 pm 

Licitatiile publice au implicatii juridice.
O autoritate contractanta nu poate sa diminueze cantitatea precizata in cadrul documentatiei de atribuire. Daca intre momentul demararii licitatiei si momentul semnarii contractului a pierdut finantarea si poate sa dovedeasca acest lucru poate sa anuleze procedura de achizitie , dar de regula inainte sa desemneze un castigaror si sa-l invite la semnarea contractului. PS Lucrez la o autoritate :lol:

Profile  

PostPosted: Tue Nov 25, 2008 7:05 pm 

O autoritate contractanta poate sa diminueze sau sau majoreze cantitatea de produse , numai daca a scris acest lucru in Documentatia de atribuire !!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC