Forum despre licitatii

Forum despre Licitatii Publice si Achizitii Publice
It is currently Fri May 18, 2012 8:39 am

All times are UTC

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: FRAUDAREA UNEI LICITATII
PostPosted: Thu Nov 20, 2008 3:30 pm 

BUNA ZIUA

Am participat la o licitatie am avut pretul cel mai bun , toate actele au fost in regula dar la forma scurta de contract din caietul de sarcini a lipsit un aliniat de la art.7 punctul 7.1 cu termenul de executie ( fraza care lipsea este " AUTORITATEA CONTRACTANTA ISI REZERVA DREPTUL DE A EMITE ORDIN DE INCEPERE PENTRU EXECUTIA LUCRARILOR DE MONTARE TAMPLARIE , PENTRU FIECARE FATADA SAU FIECARE DIN CELE PATRU DEVIZE PARTE COMPONENTA A OFERTEI , IN FUNCTIE DE RESURSELE BUGETARE . ACEST ORDIN DE INCEPERE VA STA LA BAZA UNUI ACT ADITIONAL DE DECALARE DE TERMEN DE EXECUTIE " ) s-a sarit peste el la redactarea ofertei . Autoritatea contractanta s-a legat de faptul ca acest aliniat lipsea din forma scurta de contract care s-a depus odata cu oferta financiara ca urmare oferta firmei noastre nu a fost declarata castigatoare . A fost declarata castigatoare o oferta mai mare cu 40 000 ron care era cam a patra oferta din punct de vedere al pretului .

Intrebarea la care va rugam sa raspundeti este daca este legal , nu ar fi trebuit sa ceara explicatii de ce in forma scurta de contract nu apare acest aliniat ?

va multumesc !

Profile  

Post subject: Re: FRAUDAREA UNEI LICITATII
PostPosted: Thu Nov 20, 2008 5:46 pm 

E cam neclara intrebarea ...
Paragraful mentionat era in modelul de contract , sau ati omis dumneavoastra sa-l treceti ?
Oricum , modelul de contract din documentatia de atribuire trebuie respectat !
El se da in documentatie , tocmai pentru faptul ca sa fie citit de ofertanti , iar la depunerea ofertei sa faca eventuale obiectiuni pe marginea lui ...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC