|
Am participat la o licitatie cu faza finala LE, am primit invitatia, una runda - una zi. Sa fim pe faza, sa nu pice netul - masuri serioase de precautie. O licitatie pe care nu imi permit sa o pierd, mai ales ca un coontra-candidat imi spune: pretul se va opri pe la x lei eu fericita (pretul meu minim este (x-n) lei woo - castig cert). Vine ziua cea mare, stabilim strategia, la ora inchiderii licitatiei aveam altceva programat asa ca las aceasta sarcina colegului responsabil cu IT: mergi cu acest pret la si juma', apoi cu asta si la fara doua minute asta. Plec, sun la fara doua minute, colegul imi raspunde stupefiat: sistemul este blocat /...cum? a picat netul? / nu, netul merge pagina lor de la e-licitatie este blocata/ listeaza-mi eroarea cu ceasul vreau sa se vada ora si eroarea sa pot contesta procedura/ da, am listat.../ si te rog sa-i suni/ i-am sunat nu raspunde nimeni... Cam asta a fost; dar faza care m-a lecuit sa mai am incredere in sistem este urmatoarea: am sunat de n+1 ori la numerele afisate pe sitte - nimeni nu a raspuns, am incercat sa trimit un e-mail catre "sistem" care nu a reusit sa-si ia zborul nici acum, am sunat alti contracandidati sa vad daca a mai patit cineva aceasta faza, toti au spus ca NU, unul a spus ca NU dar el este sigur ca eu am patit ce am patit pentru ca am pus pretul care nu trebuia (un pret prea mic) desi nu existau limite in acest sens. Si inca ceva: firma desemnata castigatoare a fost cea care mi-a spus la ce pret se va opri licitatia...CE ESTE DE FACUT? Are cineva o sugestie?
|